• GEEN WACHTLIJST
  • BINNEN 24 UUR EERSTE GESPREK
  • PROFESSIONEEL
  • PERSOONLIJK
Richard Mulder | RIES | BEWIND

Hallo, ik ben Richard Mulder. Ik ben oud gerechtsdeurwaarder en heb de overstap gemaakt naar beschermingsbewindvoerder. Ik heb me omgeschoold en ben RIES | BEWIND gestart omdat ik heb gemerkt dat er behoefte is aan een frisse juridische en financiële zorgverlener waarbij, indien nodig, ook gecoacht wordt om meer uit het leven te kunnen halen dan tot nu toe mogelijk is. Vaak zijn financiële zorgen een spelbreker in iemands leven. Ik ben 16 jaar werkzaam geweest als gerechtsdeurwaarder in en rondom de steden Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Ik heb veel met mensen gesproken en heb daardoor gehoord en ook gezien waar behoefte aan is bij bewind.

Door mijn ervaring weet ik precies hoe ik moet omgaan met de soms 'stoffige' en onwelwillende financiële dienstverleners en schuldeisers. Ook weet ik wat er leeft onder mensen die financiële problemen hebben. Ik ben me ontzettend goed bewust van het feit dat financiële problemen niet altijd aan de persoon zelf te wijten zijn. Maar ik weet ook dat er discipline nodig is om uit de schulden te komen en daar uit te blijven. Ik ben dan ook niet bang om mijn klanten aan te sporen hun leven weer op de rit te krijgen, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn voor de klant. 

 

Toch ben ik er niet alleen voor mensen met (hoge) schulden. Ook mensen die in de problemen dreigen te raken omdat ze het overzicht niet meer hebben of voor ouderen die niet alles meer bij kunnen houden zijn welkom bij Ries Bewind. Tevens ben ik er voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperkingen die hulp nodig hebben op financieel gebied. Goede, degelijke, betrouwbare en empathische hulp. Daarnaast lever ik een dienst voor werkgevers en werknemers voor wanneer de werknemers financiële problemen hebben en dit van invloed kan zijn op het functioneren.

RIES | BEWIND is er voor jou! 

RIES is er voor jou

Een goede, betrouwbare en professionele bewindvoerder vinden kan stress opleveren. Vooral wanneer je leest dat er toch nog heel veel louche bewindvoerders aan het werk zijn waar vanuit overheidswege vooralsnog maar weinig aan gedaan wordt. Daarom hoef je bij mij niet direct formulieren in te vullen en jezelf vast te leggen. We kunnen eerst eens rustig een gesprek voeren en bij elkaar nagaan waar er precies behoeft aan is. Wanneer jij er uiteindelijk een goed gevoel bij hebt kun je voor RIES | BEWIND kiezen. Jij staat centraal. RIES | BEWIND ontzorgt op financieel en juridisch gebied en waar nodig coach ik mensen om het maximale uit zijn of haar kwaliteiten te halen. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je weer ruimte krijgt in je hoofd en je gedachtes weer op een rijtje krijgt zodat je weer kunt gaan leven. 

Maar ook wanneer je nu gedupeerd wordt door een bewindvoerder die zich niet netjes aan de regels houdt kan RIES | BEWIND jou helpen. Samen kunnen we inventariseren waar het verkeerd gaat en kunnen we jouw bewindvoerder eerst aanspreken. Mocht het niet verbeteren kunnen we samen naar de rechtbank om het bewind over te laten zetten naar RIES | BEWIND. Je moet goed begrijpen dat jij als persoon nog steeds rechten hebt, ook al heb je een bewindvoerder. 

Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij weer rustige nachten krijgt en niet wakker ligt en hoeft te piekeren over jouw toekomst en wellicht over die van je familie.

Denk jij dat ik met RIES | BEWIND de juiste persoon ben om jou of iemand uit jouw omgeving te helpen bij het ordenen van de financiën of om het beschermingsbewind te voeren? Vul dan nu onderstaand contactformulier in, dan neem ik direct contact met je op. Hierna kunnen we een afspraak maken om elkaar te leren kennen en de verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Dat kan op locatie, maar ook via de telefoon of via de e-mail. 

Ik spreek je snel | Ries 

RIES | BEWIND

Postbus 41

7920 AA  Zuidwolde

06-39771631 

info@riesbewind.nl