Boedelbeschrijving

Als bewindvoerder heb je vaak klanten verspreid over het hele land. Het kan dan ook voorkomen dat je een boedelbeschrijving in bijvoorbeeld Groningen moet maken wanneer je als bewindvoerder zelf gevestigd zit in bijvoorbeeld Zeeland. Met name wanneer de klant enig erfgenaam is van iemand die overleden is en bijvoorbeeld in Drenthe woonachtig was, kan het rendabel zijn om de boedelbeschrijving uit handen te geven aan RIES | BEWIND.

Het scheelt jou als bewindvoerder immers ontzettend veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden aan andere zaken, dan aan het reizen naar de andere kant van Nederland en weer terug.

Omdat ik als oud gerechtsdeurwaarder ontzettend veel boedelbeschrijvingen en verhaalsrapporten heb opgemaakt voor diverse opdrachtgevers, weet ik precies wat er nodig is voor een goede boedelbeschrijving. Vanzelfsprekend zal het professionele rapport vergezeld worden met duidelijke foto's waardoor de totale waarde van de boedel duidelijk wordt en kun je als bewindvoerder bepalen wat er met de erfenis gedaan moet worden.  

Ook voor spoedopdrachten die dezelfde of volgende dag moeten plaatsvinden, staat RIES | BEWIND voor jou klaar! 

Ook wanneer je als organisatie (bijv. Gerechtsdeurwaarderskantoor of Bank) een verhaalsonderzoek wilt laten uitvoeren, kun je contact opnemen met RIES | BEWIND.