Aanmelden bewind

Jezelf of iemand aanmelden voor bewind is niet iets wat je zomaar doet. Vaak heb je er al lang over getwijfeld waardoor de financiële problemen misschien nog onoverzichtelijker zijn geworden. Ik begrijp dat als geen ander. Misschien ben je zelfs op het punt aanbeland waarop je niet iedere brief meer durft open te maken of zelfs je brievenbus niet meer durft te openen. In mijn periode waarin ik als gerechtsdeurwaarder werkte ben ik veel mensen tegengekomen die deze problemen hadden. Het is dan ook belangrijk dat de druk direct van de ketel afgehaald wordt en dat je contact met me op gaat nemen. Besef goed dat bewindvoering mijn werk is en dat ik jou kan helpen je beter te gaan voelen. Bewind is ook niets om je voor te schamen. Ruim 255.000 mensen gingen jou voor. Je bent dus niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die op dit moment aanhikt tegen zijn of haar financiën. 

Ries heeft geen wachtlijst

Omdat ik weet dat financiële problemen en hiermee de bewindvoering vaak een uiterst redmiddel is, is het voor mij dan ook ontzettend belangrijk dat je direct bij geholpen kunt worden. Ries heeft op dit moment geen wachtlijst zodat we vandaag nog een eerste gesprek zouden kunnen voeren. Meld je daarom nu aan.

Noodsituatie?

Zit je diep in de problemen en dreigt er een gedwongen woningontruiming, afsluiting van gas, elektra of water, benoem dit dan in je aanmelding. Door mijn opgedane kennis binnen de gerechtsdeurwaarderspraktijk kan ik snel inschatten of een en ander te voorkomen is. Ik zal daar uiteraard alles voor in het werk stellen. 

Hoe kun je jezelf of iemand anders aanmelden?

1. Neem telefonisch contact met Ries op. Dit is de snelste manier om met ons in contact te komen en een afspraak in te plannen. Klik hier 

2. Wil je liever gebeld worden door Ries? Dat kan ook. Omschrijf hier op welke dag en tijdstip u door ons gebeld wilt worden en Ries neemt contact met je op.

3. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@riesbewind.nl met als onderwerp ‘aanmelding bewindvoering’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden waaronder je naam, woonplaats en telefoonnummer. Ries zal vervolgens contact met je opnemen.

 

Door deze informatie te verstrekken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken in onze administratie.  Zie ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Besluit u om na het kennismakingsgesprek geen aanvraag in te dienen? Dat is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Houd er rekening mee dat wanneer je wel besluit om bewindvoering bij RIES aan te vragen, er eerst een procedure moet worden doorlopen bij de rechtbank. De rechter spreekt immers het bewind uit. Het indienen van het verzoek  verzorgt RIES | BEWIND.

RIES | BEWIND

Postbus 41

7920 AA  Zuidwolde

06-39771631 

info@riesbewind.nl